«مرغ و گوشت» قاپی به جای کیف‌قاپی

کیف قاپ ها چه می خواهند جز چندرغازی برای تداوم بقاء؟ چرا «مرغ و گوشت» قاپی جایگزین کیف‌قاپی شده است؟ آیا جمهوری اسلامی توانسته است نیازهای اولیه شهروند ایرانی نظیر؛ تغذیه، بهداشت، مسکن، آموزش، کار و آزادی را تامین کند؟ مگر نه اینکه فلسفه حاکمیت تامین نیازهای جامعه و خشکاندن منشاء خلافکاری هاست؟ اما وقتی قشر انگل، مرتجع و خلافکار جامعه خود بر مسند قدرت تکیه زند، نتیجه اش جمهوری اسلامی می شود و آنچه در 34 سال گذشته تجربه کرده ایم. حاکمان کنونی نمایندگان الله در سرزمین ما هستند و سیاست ها و اهدافشان در خدمت «اسلام» است و نه جامعه شهروندی. در ایران اسلامزده، این مردم هستند که بایستی مراقب کیف قاپ های حکومتی باشند تا با شگردهای گوناگون جیب هایشان را خالی نکنند.
خبر «مرغ و گوشت» قاپی به جای کیف‌قاپی در رسانه های رژیم اسلامی؛ حکایت از آن دارد که خنجر بیعدالتی، غارتگری و استثمار همه جانبه جمهوری اسلامی چه عمیق بر قلب جامعه نشسته است!!!«مرغ و گوشت» قاپی به جای کیف‌قاپی

برخی رسانه‌ها با اشاره به افزایش دوربین‌های مداربسته‌ و کنترل‌های خرید شهروندان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ شهر‌ها به «قاپیدن گوشت و مرغ» خریداری شده توسط شهروندان اشاره کرده است که از سوی افراد موتورسوار مقابل قصابی‌های شهر سرقت می‌شوند!
به گزارش ایسنا، افکارنیوز در ادامه نوشت: در ماه‌های اخیر سرقت‌های خرد در ایران افزایش یافته است. تنها از فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند، در مجموع به ارزش ۶۰۰ میلیون تومان، کالاهای مختلف به‌ویژه مواد غذایی و پروتئینی بدون ثبت خارج شده و سرقت شده‌اند.
یک سایت خبری به نقل از قدرت‌الله گودرزی، مدیرعامل شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند وابسته به شهرداری تهران نوشت: «روزانه حدود یک درصد از کالاهای شهروند بدون ثبت از فروشگاه خارج شده و به اصطلاح سرقت می‌شود که در این راستا نسبت به افزایش دوربین‌های مدار بسته و کنترل‌های غیر محسوس در فروشگاه‌ها اقدام کرده‌ایم.»
وی بیشترین کالاهای بدون ثبت خارج شده از فروشگاه‌های شهروند را مربوط به گروه مواد غذایی و پروتئینی دانست و افزود: «سرقت حدود یک درصدی کالا‌ها فقط از فروشگاه‌های شهروند رقمی ‌بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان می‌شود که در نوع خود رقمی بزرگ قابل تأمل است.»
به گفته گودرزی، «میانگین فروش روزانه این فروشگاه‌ها بالغ بر دو میلیارد تومان و در مجموع ماهانه از ۶۰ میلیارد تومان تجاوز می‌کند.» مدیرعامل شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند، سرقت‌های خرد از سایر فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهر‌ها و دیگر اماکن به سرقت رفته را غیر قابل محاسبه دانست.
ایسنا آذرماه سال جاری به نقل از سردار احمدی‌مقدم، فرمانده نیروی انتظامی از افزایش ۲۰ درصدی سرقت‌های خرد در آبان‌ماه خبر داده و نوشته بود: «افزایش قیمت‌های اخیر موجب افزایش سرقت در حوزه خرد شده است.»
یک ماه بعد نیز مرتضی تمدن، استاندار تهران از افزایش سرقت‌های خرد در پایتخت ایران خبر داده و گفته بود: «تمهیداتی در شورای تأمین استان اتخاذ شده تا شمار سرقت‌های خرد را نیز کاهش دهیم.»
فریدون خالقی‌فرد، معاون مبارزه با سرقت و جرایم خاص پلیس آگاهی نیز در دی‌ماه با اعلام این‌که «وقوع سرقت در ایران در ۹ ماه نخست سال جاری نسبت به زمان مشابه سال گذشته3 / ۲۱درصد افزایش داشته است«گفته بود: ۹۳ درصد از پرونده‌های تشکیل شده در پلیس آگاهی نیروی انتظامی ایران مربوط به سرقت است.»
از سوی فرمانده ناجا بهمن‌ماه در سخنانی اعلام کرد که سرقت‌های خرد از آذرماه، سیر نزولی داشته است. برخی رسانه‌ها با اشاره به افزایش دوربین‌های مدار بسته‌ و کنترل‌های خرید شهروندان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ شهر‌ها به «قاپیدن گوشت و مرغ» خریداری شده توسط شهروندان اشاره کرده است که از سوی افراد موتورسوار مقابل قصابی‌های شهر سرقت می‌شوند! بنابراین گزارش در سرقت‌های خرد حتی کار به درگیری و استفاده از سلاح سرد و قتل نیز می‌رسد.
یکی از روزنامه‌ها نیز بهمن‌ماه سال جاری در مطلبی پیرامون افزایش گرانی و گسترش ناامنی در جامعه ایران نوشت، «وقتی بنا به آمار رسمی اتاق بازرگانی ایران ۴۰ درصد ظرفیت تولید کشور خالی است و کارگران بیکار شده‌اند چگونه می‌توان توقع داشت دزدی‌های خرد و کلان، زیاد نشود؟»*

*برگرفته از سایت ایران گلوبال

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s