يك سایت محلی گزارش کرد، زنی که بر اثر تصادف و شکستگی پا به بیمارستان خمینی شهر «دهدشت» مراجعه کرده بود پس از «چهار روز معطلی و عدم معالجه موثر» جان باخت.
این سایت نوشت: روز گذشته اتفاقی در بیمارستان خمینی دهدشت رخ داد که شاید کمی عجیب به نظر برسد.
بیماری که بر اثر تصادف و شکستگی پا به بیمارستان مراجعه کرده بود پس از ۴ روز معطلی و عدم معالجه موثر جان خود را از دست داد.
مرحوم عذرا تازش، ۳۵ ساله، متاهل و ساکن دهدشت که بر اثر عبور خودرو از روی پای خود دچار شکستگی در ناحیه ساق پا شده بود و به گفته برادر این مرحوم پس از مراجعه به بیمارستان و تقاضای معالجه با تعلل ۴ روزه مواجه شده که این امر منجر به فوت این بیمار شد.
برادرش در این ارتباط گفت: در روز ۱۳ مرداد با تصادفی که برای خواهرم بوجود آمد و منجر به شکستگی ساق پای او شد، بلافاصله وی را به بیمارستان دهدشت منتقل کردیم که با یک پانسمان ساده بر روی پای او، وی را به بخش داخلی برای نوبت جراحی فرستادند. وی ادامه داد: ۴ روز بعد یعنی در روز ۱۶ مرداد ساعت ۱۰ صبح خواهرم را به اتاق عمل برده و تنها پس از دقایقی به ما اطلاع دادند که بیمار فوت کرده است.
این برادر داغدار می گوید: طبق گفته شاهدان عینی در اتاق عمل، بیمار اول بیهوش شده و با شوک الکتریکی به هوش آمده و متاسفانه در بیهوشی مجدد از دنیا ميرود و پزشکان علت اولیه مرگ را “آمبولی ریوی” یا همان بازگشت خون به ریه عنوان کرده اند، و این در حالی است که او سابقه هیچ گونه بیماری نداشته است.
وی اضافه کرد: ما معتقدیم که این مرگ فقط و فقط در اثر سهل انگاری و تعلل پزشکان و عوامل بیمارستان دهدشت اتفاق افتاده و به همین منظور با شکایت از پزشک و عوامل اتاق عمل، تقاضای کالبد شکافی کردیم که قرار است نتیجه اولیه تا ده روز دیگر در اختیار خانواده قرار گیرد و نتیجه نهایی نیز طی دوماه آینده اعلام خواهد شد.
برادر متوفی که در مرگ خواهر خود بسیار متاثر بود گفت: هر چند که دیگر خواهر من زنده نخواهد شد، ولی امیدوارم با رسانهای شدن این موضوع و حساس شدن افکار عمومی نسبت به وضعیت بهداشتی و درمانی در شهر دهدشت، هم مسئولان به فکر چارهای باشند و هم دیگر شاهد این اتفاقات در شهرستان کهگیلویه و شهر دهدشت نباشیم.
در همین ارتباط خبرنگار سایت محلی، طی تماس تلفنی در روز پنجشنبه، بر آن بود که توضیحات شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه را انعکاس دهد که با عدم پاسخگویی تلفن مواجه شد.
هزينه سرسام آور درمان نیز در ایران یکی از عوامل قربانی گرفتن از بیماران کم در آمد و بی بضاعت است.
فاطمه رخشانی، از معاونان وزارت بهداشت رژيم ایران گفت:سالانه ۷۰۰ هزار نفر به خاطر هزينه های درمان در کشور به زيرخط فقر می روند.
افزايش هزينه های درمانی سبب شده که شماری از بيماران در ايران ادامه درمان خود را رها کنند. عامل اصلی اين وضعيت اختصاص ندادن ارز توسط رژيم ایران برای واردات داروست.*
*برگرفته از سایت آژانس ایران خبر