گزارشی از آکسیون لندن به مناسبت بزرگداشت یاد و راه جانباختگان دهه شصت!

روز شنبه ۵ اکتبر در اعتراض و محکوميت کشتار سيستماتيک هزاران تن از فرزندان کمونيست و مبارز مردم ایران در دهه ۶۰ و در بيست و پنجمين سالگرد فاجعه قتل عام وحشيانه زندانيان سياسی در تابستان سال ۶۷ – که نقطه اوج این کشتارها توسط رژیم سرکوبگر جمهوری اسلامی بود- یک آکسيون افشاگرانه و اعتراضی در مرکز شهر لندن برگزار شد.

در این حرکت، آرم سازمان و بنرها و پوسترهای بزرگی حاوی عکس هائی تکان دهنده از صحنه های سرکوب و اعدام و توضيحاتی راجع به ۳۴ سال جنایات سيستماتيک رژیم دار و شکنجه جمهوری اسلامی در محل قرار داده شد و شعارهایی با مضمون «مرگ بر رژیم جمهوری اسلامی»، » جمهوری اسلامی با هر جناح و دسته نابود باید گردد»، «نيروهای انقلاب، عليه ظلم و بيداد، اتحاد اتحاد»، «پيروز باد مبارزات ضد امپریاليستی و دمکراتيک خلق های خاورميانه»، «زندانی سياسی آزاد باید گردد» و … به نمایش درآمد.

گزارشی از آکسیون لندن به مناسبت بزرگداشت یاد و راه جانباختگان دهه شصت!

همچنين در بنرها گوشه هائی از اعدام های وحشيانه انقلابيون و مبارزین در کردستان، ترکمن صحرا، خوزستان، بلوچستان، تهران و سایر نقاط کشور به تصویر کشيده شده بود و توضيحاتی مانند تاریخ و محل اعدام های مورد اشاره از آغاز به قدرت رسيدن جمهوری اسلامی و حاکميت جناح های مختلف این رژیم، به آن تصاویر اضافه گشته بود. در طول این آکسيون افشاگرانه، رفقا ضمن پاسخ دادن به سوالات بازدید کنندگان در مورد اوضاع ایران و توضيحات افشاگرانه خویش در مورد ماهيت ضد خلقی جمهوری اسلامی و سکوت و پشتيبانی قدرتهای امپریاليستی در قبال جنایات حکومت، بر ضرورت دفاع و پشتيبانی افکار عمومی مردم آزادیخواه از مبارزات رهایی بخش و استقلال طلبانه مردم ایران و منطقه تاکيد می کردند.

مباحثاتی که در جریان این آکسيون با بازدید کنندگان به عمل آمد، بطور کلی بر دو محور استوار بود. یکی از سوال ها و بحث های مردم هنگام بازدید از نمایشگاه عکس راجع به روحانی ریيس جمهور جديد رژیم و این تبليغات بود که آیا او با ریيس جمهور قبلی یعنی احمدی نژاد تفاوت هایی دارد که باعث بهبود اوضاع مردم ایران گردد؟ آیا وضع معيشت و اوضاع اجتماعی و سياسی ایران از زمان روی کار آمدن او بهبود یافته است؟ در این زمينه رفقا ضمن تاکيد بر این واقعيت که روحانی یکی از مهره های کليدی نظام در طول ۳۴ سال گذشته (از جمله در مقام مشاور رهبر در شورای عالی امنيت ملی رژیم) بوده است، توضيح می دادند که وی گزینه دیکتاتوری حاکم بر ایران و شخص «ولی فقيه» در شرایط بحرانی کنونی می باشد که در جریان یک «انتخابات مهندسی شده» از صندوق ها درآمده است. رفقا اضافه می کردند که به عنوان مثال نگاهی به ترکيب کابينه روحانی و نشاندن جلادانی نظير «پور محمدی» – یکی از عاملين کشتار دهه ۶۰ و يکی از اعضای کميسيون مرگ در تابستان سال ۶۷ و عامل قتل عام هزاران تن از مبارزین و آزادیخواهان- به عنوان وزیر دادگستری بر کرسی وزارت، نشان می دهد که دار و دسته روحانی نيز از همان سياست ها و منافعی دفاع می کنند که دولت احمدی نژاد می کرد. با این تفاوت که در شرایط بحرانی کنونی تمامی تبليغات امپریاليستی به حمایت از او بر آمده اند تا این «آخوند خندان» را تافته ای جدا بافته از کل رژيم ددمنش جمهوری اسلامی معرفی کرده و افکار عمومی را بفریبند. این توضيحات با توجه به تجارب سه دهه گذشته حاکميت رژیم جمهوری اسلامی کلا با تایيد و توافق نظر سوال کنندگان روبرو می شد و آنها تایيد می کردند که با توجه به تبليغات فريبکارانه دولت های شان که به خصوص در جريان لشکرکشی به عراق شاهد جلوه هائی از آن بودند، در این زمينه نيز نباید فریب تبليغات بلندگوهای خبری غرب را خورد که هدفی جز توجيه سياست های ضد خلقی قدرت های غربی در افکار عمومی خودشان را ندارند.

بخش دیگری از سوالات مطرح شده حول این محور بود که با توجه به سياست های جنگ طلبانه قدرت های امپریاليستی و اوضاع فعلی در افغانستان و عراق و ليبی و سوریه و همچنين تاکيد قدرت های بزرگ مبنی بر وجود گزینه نظامی در مورد جمهوری اسلامی، آیا شما طرفدار برقراری «دمکراسی» از طریق دخالت نظامی امپریاليست ها در ایران نيستيد؟ در پاسخ به این سئوال، رفقا توضيح می دادند که فجایعی که زیر نام برقراری «دمکراسی» در کشورهایی نظير افغانستان و عراق اتفاق افتاده همگی نشان می دهند که «آزادی» و «دمکراسی» با اتکا به قدرت های امپریاليستی بدست نمی آید و ما مخالف بنيادی هر گونه دخالت نظامی و غير نظامی امپریاليست ها در این کشورها و در ایران هستيم و بر اين باوريم که تنها راه رسيدن به آزادی و دمکراسی از طریق سازماندهی یک جنبش توده ای مستقل می باشد که شعارش «نه به دخالت امپریاليست ها»، «نه به حاکميت ضد خلقی جمهوری اسلامی» است.
رفقا با استناد به شعارهای به نمایش درآمده در محل، نظير «برقرار باد اتحاد مبارزاتی خلق های خاورميانه بر عليه امپریاليسم» توضيح می دادند که این شعار خواست و موضع انقلابی مردم ایران است که در طول چند دهه عليه رژیم های وابسته به امپریاليسم شاه و جمهوری اسلامی و سلطه قدرت های امپریاليستی مبارزه کرده اند. این توضيحات با استقبال گرم و توافق بازدید کنندگان و به ویژه مبارزین کشورهای آفریقایی و خاورميانه قرار می گرفت که در جامعه تحت سلطه خود با اوضاع بحرانی ای مشابه با آنچه که در ایران می گذرد روبرو می باشند. آنها یک صدا از اهداف مبارزاتی مردم ما پشتيبانی کرده و برای ما آرزوی موفقيت می کردند.

در طول این حرکت، تعداد زیادی اعلاميه به مناسبت بيست و پنجمين سالگرد قتل عام زندانيان سياسی و از جمله اعلاميه های سازمان به زبان های فارسی و انگليسی در ميان جمعيت پخش شد.

این آکسيون افشاگرانه نمونه ای از یک حرکت اعتراضی موفق بود که توسط فعالین چریک های فدایی خلق ایران و سازمان دمکراتیک ضد امپریالیستی ایرانیان در انگلستان سازمان یافت و از ساعت ۱۲ ظهر تا ۲ بعد ازظهر به طول انجاميد.*

فعالین چریک های فدایی خلق ایران در لندن
۶ اکتبر ۲۰۱۳

این نمایش پرده‌ای نیاز به جاوااسکریپت دارد.

*برگرفته از سایت سیاهکل

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s