يک فعال کارگری در شهرکرد با اعلام تعطيلی ۸۰ درصدی واحدهای توليدی مستقر در شهرکهای صنعتی اين شهرستان طی هشت سال اخير، خواستار احياء صنايع استان چهار محال بختياری در دولت يازدهم شد.
«عبدالله رئيسی» با اشاره به تعطيلی بيش از دو سوم از واحدهای توليدی استان به سبب سياستهای اقتصادی دولت گذشته، با ذکر چند نمونه گفت: کارخانه چينی همگام، شادکام، دريش، جنات، چينی سحر، پيچ مهره و… از جمله واحدهای بزرگ در حال توسعه بودند که طی هشت سال گذشته به سبب سياست گذاریهای غلط اقتصادی تعطيل و کارگرانشان بيکار شدهاند.
دبير خانه کارگر شهرکرد افزود: دليل تعطيل شدن اين واحدها، کمبود نقدينگی، عدم فروش محصولات و گران بودن مواد اوليه و در نهايت سوء مديريت است که باعث بيکاری تعداد زيادی از کارگران شاغل در اين استان محروم شده است.
اين فعال کارگری با بيان اين که آمارسازیهای دولتی صحت نرخ اشتغال را زير سئوال برده است، اظهار کرد: صرف نظر از آمار، آنچه مشهود است، علاوه بر بيکاری کارگران شاغل، ايجاد اشتغال در واحدهای صنعتی نيز با کاهش روبرو بوده به طوری که هم اکنون واحدهای صنعتی با کمترين ظرفيت نيروی کار فعالاند.
وی مهمترين عامل بالا رفتن نرخ بيکاری در اين شهر را بازگشت مهاجران فعال در کشورهای عربی حوزه خليج خليج فارس عنوان کرد و افزود: حدود ۴۰ درصد از نيروی کار صنعتی و خدماتی اين استان قبل و بعد از انقلاب با هدف کسب درآمد بيشتر به کشورهای عربی حوزه خليج فارس مهاجرت کرده بودند که به دليل رکود اقتصاد اين کشورها اکنون به شهرشان بازگشتهاند و به جمعيت جويای کار استان افزوده شدهاند.
اين فعال کارگری در بخش ديگری از سخنان خود به جمعيت ۶۰ درصدی روستائيان استان چهار محال و بختياری اشاره کرد و گفت: حدود ۳۵ درصد از اين جمعيت در بخش دامداری فعاليت دارند اما توجهی به مشکلات دامداران نمیشود.
عبدالله رئيسی همچنين حفظ فرصتهای شغلی موجود را مهمتر از ايجاد شغل دانست و در خاتمه اظهار داشت: چنانچه در خصوص رفع مشکلات واحدهای صنعتی استان چهار محال بختياری اقدامی صورت نگيرد، استمرار اين وضعيت باعث وخيمتر شدن شرايط اقتصادی کارگران خواهد شد.*
*برگرفته از سایت گویا نیوز